despre managementul de personal

alegerea corecta

Solutii personalizate de resurse umane

Prin serviciile noastre de management de personal ne concentrăm pe analiza posturilor, planificarea strategică a personalului, evaluări de performanță și coordonarea beneficiilor. Aceasta implică în cea mai mare parte recrutarea, cercetarea de piata, orientarea și formarea angajaților noi și actuali.

 

Managementul recrutarii de personal

Dezvoltarea și punerea în aplicare a proceselor de recrutare și selecție bazate pe competențe pentru organizațiile de personal ale clientilor.

Furnizarea de specialisti in logistica pentru companiile internationale de top, ce activeaza in domenii precum servicii, producție și comerț

Compania noastră  oferă personal pentru partenerii noștri pentru orice tip de servicii, direct la sediul clientului. Personalul recrutat acoperă diverse funcții în locatiile de producție / depozitare /prestare servicii apartinand clientului, de la pozitii de management mediu la cele de top management, conform cerințelor și condițiilor de operare ale clienților respectivi.

Furnizare de specialisti in logistica pentru sustinerea proceselor interne ale clientilor nostri

Compania noastra este furnizor de incredere, un specialist in a aduce plus valoare tuturor categoriilor de servicii si operatiuni apartinand clientilor!

mvc services este specializat in:

– pozitii top management

– pozitii de management mediu

– personal auxiliar pentru servicii cu valoare adaugata, indiferent de industrie

Obiectivul nostru este de a limita la un minim absolut atentia atribuita acestui proces de catre managementul clientului, cu o economie semnificativa de resurse.

Evaluare de personal

Evaluarile de personal reprezinta un set complex de instrumente utilizate in recrutare & selecție de personal, nivelul de implicare manifestat de angajati, loialitatea acestora, analiza locurilor de muncă, dezvoltarea pozitiilor de conducere, managementul performantei, planificarea succesiunii pentru pozitiile cheie din companie, instruirea pentru performanta, managementul conflictelor, programe de construire a unor echipe consolidate, managementul schimbarii.

Termeni si conditii
© mvc-services 2018

Telefon: +40 31 0699 200
Email: office@mvc-services.com

isologoweb-copy
gmp