Declaratii juridice

Servicii de informare si raspunderea aferenta

Ne propunem sa furnizam un continut corect si actualizat si sa asiguram un control atent al continutului. Cu toate acestea nu ne asumam raspunderea pentru corectitudinea, acuratetea, fiabilitatea, caracterul complet sau actualizat al informatiilor, sau daca calitatea informatiilor vine in intampinarea asteptarilor si dorintelor dvs. Informatiile date sunt fara caracter obligatoriu. Modificari aduse acestui site si continutului sau pot fi facute in orice moment. mvc services & project management SRL isi rezerva dreptul de a extinde sau reduce serviciile furnizate, sau sa le modifice functionalitatea, in totalitate sau partial, in orice moment.

Site-ul poate contine material furnizat de catre terte parti.

mvc services & project management SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru niciun continut furnizat avand sursa externa sau pentru continutul site-urilor conexe care sunt responsabilitatea propriilor lor operatori.

Va rugam sa retineti ca orice declaratie referitoare la viitoare tendinte, evenimente sau circumstante reprezinta o proiectie supusa riscurilor si conditiilor imprevizibile si ca atare nu pot fi garantate. mvc services & project management SRL va actualiza orice asemenea declaratii la propria sa discretie.

Site-ul poate contine trimiteri spre alte site-uri operate de terte parti. mvc services & project management SRL nu este raspunzator pentru continutul acestora.

Avand in vedere structura tehnica a internetului, in cazul in care doriti sa trimiteti la mvc services & project management SRL un email din contul dvs. personal de e-mail, trebuie sa va luati propriile masuri de precautie pentru a mentine confidentialitatea si integritatea continutului e-mailului dvs., prin utilizarea de exemplu de aplicatii de parolare standard disponibile pe piata. Daca totusi doriti sa trimiteti un email prin formularul de contact al mvc services & project management SRL, trebuie sa aveti in vedere ca datele dvs. vor fi transmise neparolate, in consecinta nu se pot da garantii cu privire la confidentialitatea si integritatea continutului mesajului dvs.

Garantare

Nici mvc services & project management SRL nici cei care ne-au ajutat sa cream, producem, livram si/sau mentinem site-ul nu sunt responsabili pentru orice daune care pot rezulta din utilizarea acestuia. Aceasta include daune directe, ocazionale, subsecvente, indirecte sau punitive precum si onorariile de avocat ce decurg din accesul la site sau utilizarea acestuia. Prin prezenta sunteti de acord sa sustineti, protejati si exonerati mvc services & project management SRL, furnizorii sai, furnizorii licentelor si autorizatiilor sale, tertele parti caror le-au fost acordate licente/autorizatiile sale, reprezentantii sai si companiile-mama (impreuna denumite “Partile despagubite”) impotriva oricaror si a tututor obligatiilor, reclamatiilor si cheltuielilor inclusiv a oricaror onorarii de avocat suportate de Partile despagubite in legatura cu orice revendicare rezultata din orice incalcare din partea dvs. a acestor Termeni de Utilizare, din reprezentari anterioare, garantii si conventii.

Au fost depuse toate eforturile pentru a se asigura acuratetea informatiilor din site. Cu toate acestea, datorita naturii mediului si a riscurilor de intrerupere si de perturbare, raspunderea este exclusa dupa cum urmeaza mai jos.

Declaratie de delimitare

UTILIZAREA ACESTUI SITE SE FACE PE PROPRIUL DVS. RISC. SITE-UL (INCLUSIV TOT CONTINUTUL SI FUNCTIILE DISPONIBILE SAU CELE ACCESATE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI) VA ESTE OFERIT “CA ATARE” SI “ASA CUM ESTE DISPONIBIL”. ÎN MĂSURA PERMISĂ DE LEGE, CU REFERIRE LA CONȚINUTUL SITE-ULUI, mvc services & project management SRL NU FACE DECLARAȚII SI NU OFERA GARANȚII DE INDIFERENT ORICE NATURA (1) PENTRU ACURATETEA, VANDABILITATEA, APLICABILITATEA PENTRU UN ANUMIT SCOP IN PARTICULAR, SAU NEINCALCAREA ORICARUI CONTINUT PUBLICAT SAU DISPONIBIL PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI; (2) CĂ SERVERUL CE FACE SITE-UL DISPONIBIL ESTE LIBER DE VIRUSI SAU ALTE COMPONENTE CARE POT INFECTA, AFECTA SAU CAUZA PREJUDICII COMPUTERULUI DVS. SAU ORICAREI ALTE PROPRIETATI ATUNCI CAND ACCESATI, LISTATI SAU DESCARCATI DIN, SAU ORICE ALT UZ AL SITE-ULUI.

IN NICI O CIRCUMSTANTA, INCLUSIV DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA NEGLIJENTA mvc services & project management SRL, VA FI mvc services & project management SRL RESPONSABIL PENTRU ORICE DAUNE OCAZIONALE, DIRECTE, ACCIDENTALE, INDIRECTE, PUNITIVE SAU SPECIALE AFERENTE (A) UTILIZARII, (B) INCAPACITATII DE UTILIZARE SAU (C) ERORILOR SAU OMISIUNILOR ÎN CONȚINUTUL ȘI FUNCȚIILE SITE-ULUI, CHIAR DACĂ mvc services & project management SRL SAU UN REPREZENTANT AUTORIZAT AL ACESTUIA A FOST AVERTIZAT DE POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE. UNELE JURISDICȚII NU PERMIT EXCLUDEREA SAU LIMITAREA DAUNELOR PE CALE DE CONSECINȚĂ SAU ACCIDENTALE, ASTFEL CĂ EXCLUDEREA SAU LIMITAREA DE MAI SUS SE POATE SA NU SE APLICE IN CAZUL DVS. IN NICI O SITUATIE RĂSPUNDEREA TOTALA A mvc services & project management SRL IN FATA DVS. PENTRU TOATE DAUNELE, PIERDERILE ȘI ORICE ALTE PREJUDICII (INDIFERENT DACA ÎN CONTRACT SAU DIN CULPĂ, INCLUSIV DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA NEGLIJENTA SAU ALTE CAUZE) NU VA DEPĂȘI 500 EUR.

Drepturi de autor, utilizarea serviciilor

In utilizarea acestor site-uri trebuie sa respectati drepturile de autor, denumirea și drepturile de marcă, precum și toate celelalte drepturi de proprietate ale mvc services & project management si ale oricarei terțe parti implicate, incluzând dar fără a se limita la acestea, text, imagini, muzică, software-ul, design-ul ca atare, și numele de marcă care apare pe ele. Niciunul dintre aceste site-uri și nici condițiile de utilizare aferente acestora nu trebuie înțelese ca reprezentând o licență sau ca acordarea oricărui alt drept la drepturile de proprietate deținute de mvc services & project management SRL sau de o terța parte asociata acestuia. Utilizatorii se obliga să nu abuzeze de serviciile oferite, în special de a nu ocoli măsurile de securitate implementate de către serviciile de informații; să nu utilizeze oricare tip de dispozitive sau sa nu ruleze indiferent ce aplicații care au ca rezultat, sau pot avea ca rezultat deteriorarea sistemelor mvc services & project management SRL sau funcționarea necorespunzătoare a acestora, în special ca urmare a unor modificări ale structurii fizice sau logice a serverelor sau retelei mvc services & project management SRL sau a altor rețele asociate; să nu integreze informațiile în totalitate sau parțial, în alte pagini web, indiferent daca sunt private sau comerciale; sa nu utilizeze serviciile pentru profit commercial.

Conținutul site-ului poate fi vizualizat și tipărit, iar documentele continute de acesta pot fi distribuite cu condiția ca aceste documente sa fie utilizate numai cu titlu informativ și necomercializate în scopuri personale și de asemenea cu conditia sa se faca referire la mvc services & project management ori de cate ori este utilizat documentul. Nu aveti dreptul de a schimba, modifica, vinde sau transmite nimic din continutul site-ului. Comunicatele de presă și alte documente clasificate ca fiind publice pot fi folosite pentru comunicarea publică doar cu condiția ca sursa de informații sa fie mentionata.

Declarație privind protecția datelor

Introducere

 1. Entitate abilitată (Operatorul) și contact
 2. Ce sunt datele cu caracter personal
 3. Cum vă utilizăm datele dumneavoastră
 4. Exprimarea acordului, drepturi de retragere/de contestație
 5. Modificarea prezentelor informații privind protecția datelor

Introducere

Protecția sferei private și a drepturilor personale fundamentale ale clienților noștri la accesarea site-ului nostru de web are o semnificație fundamentală în scopul unei utilizări fiabile a ofertelor noastre. Dacă vizitați  http://www.mvc-services.com/, datele cu caracter personal sunt colectate și utilizate într-o proporție redusă. Cu această declarație privind protecția datelor vrem să reliefăm și să explicăm angajamentul nostru pentru o gestionare sigură și fiabilă a acestor date, despre cum anume utilizăm datele cu caracter personal ale clienților noștri. Respectăm cele mai stricte prevederi ale legislației de protecție a datelor în vigoare. Securitatea și confidențialitatea datelor dumneavoastră este deosebit de importantă pentru noi. De aceea, ca principiu fundamental, informațiile clienților nu sunt niciodată vândute și nici închiriate de către mvc services & project management S.R.L. Comunicăm datele dumneavoastră cu caracter personal numai în cazul unui imperativ economic.

În cadrul prezentei declarații privind protecția datelor vrem să vă informăm despre gestionarea datelor dumneavoastră, pe cuprinsul  http://mvc-services.com/

 1. Entitate abilitată (Operatorul) și contact

Dacă aveți întrebări despre protecția datelor, vreți să vă exercitați drepturile sau pretențiile privind datele dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să vă adresați:

mvc services & project management S.R.L.

Sos. Bucuresti- Ploiesti, nr.15, Etaj 3, sector 1, RO-013682, Bucuresti, Romania

tel: 031.0699.200

office@mvc-services.com

 1. Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal sunt acele date ce pot fi asociate unei persoane. Acestea cuprind spre exemplu date precum numele, adresa, adresa de E-Mail si numărul de telefon. Pe lângă acestea se colectează automat din motive tehnice la vizitarea site-ului nostru de web și alte date suplimentare, ca de ex. adresa IP, pe care furnizorul dumneavoastră de servicii internet o atribuie computerului dumneavoastră cu ocazia conectării la internet sau informații despre pagina de internet de pe care ați accesat oferta noastră sau browser-ul de internet pe care îl utilizați (informații tehnice). Aceste informații tehnice pot reprezenta în cazuri individuale izolate și datele cu caracter personal. De regulă utilizăm informațiile tehnice în majoritatea cazurilor uzuale numai în măsura în care acestea sunt necesare din motive tehnice pentru operarea site-ului nostru de web și protecția acesteia împotriva atacurilor și abuzurilor precum și pseudonimizat sau anonimizat în scopuri statistice.

 1. Cum vă utilizăm datele dumneavoastră

Utilizăm datele dumneavoastră numai în conformitate cu respectivele prevederi legale aplicabile și cu prezentele indicații privind protecția datelor, pentru a vă putea oferi serviciile cerute de dumneavoastră. Prelucrările datelor dumneavoastră care depășesc acest cadru sunt efectuate de către noi numai cu acordul dumneavoastră sau vom utiliza datele numai sub formă pseudonimizată sau anonimizată. In cazul in care societatea noastră dorește să prelucreze datele Dvs. cu caracter personal in alte scopuri, decât cele arătate mai sus, veți fi informat solicitându-vi-se în mod expres consimțământul pentru noul scop de prelucrare. Nici o dată cu caracter personal nu va fi prelucrată în alte scopuri, decât după obținerea consimțământului.

Pentru a beneficia de serviciile noastre necesităm de regulă, ca principiu de bază, următoarele date:

 • Numele/prenumele persoanei respective, denumirea firmei inclusiv, număr CIF/CUI, număr de înregistrare la Registrul Comerțului astfel cum sunt disponibile
 • Adresa de facturare
 • Adresa de livrare inclusiv detaliile privind intervalele de livrare, posibilitățile de furnizare, persoana fizica ce va recepționa livrarea (dacă este cazul), etc.
 • Numărul de telefon pentru a asigura procesarea livrării precum și
 • Adresa de E-Mail
 • Prenumele
 • Numele
 • Data nașterii
 • Adresa de domiciliu
 • Adresa de e-mail
 • CV-ul
 • Scrisoarea de intenție (dacă este cazul)
 • Diplome de studii, calificările profesionale, calificările de absolvire a cursurilor de training și de perfecționare
 • Scrisorile de recomandare (dacă este cazul)
 • Alte documente asociate cu cererea de angajare, pe care ni le transmiteți în cadrul procesului de recrutare

Dacă vizitați site-urile  http://mvc-services.com/ sunt memorate în mod standard, pe cuprinsul fișierelor tip protocol, așa-numitele Logfiles:

 • Adresa IP (adresa protocolului de internet) a calculatorului care accesează
 • Site-ul de web de pe care ne vizitați (Referrer)
 • Site-urile noastre de web pe care ne vizitați
 • Data și durata vizitei
 • Tipul browser-ului și setările browser-ului (de ex.: limba)
 • Sistemul de operare

Aceste date sunt memorate de către noi pentru o perioadă de 7 zile ca măsură tehnică preventivă de protecție a sistemelor de prelucrare a datelor împotriva accesărilor neautorizate.

Noi menținem în permanență măsuri tehnice și organizatorice actualizate și testate continuu pentru garantarea securității datelor, în special pentru protecția datelor dumneavoastră din decursul transmisiei datelor precum și împotriva luării la cunoștință de către terți.

 1. Exprimarea acordului, drepturi de retragere/de contestație

Puteți refuza oricând o utilizare a datelor dumneavoastră în scopuri publicitare, de cercetare a pieței și sondare a opiniei sau să vă exprimați dezacordul privind utilizarea pe viitor a datelor dumneavoastră. Puteți să ne transmiteți refuzul sau dezacordul prin e-mail la adresa de mail: office@mvc-services.com. În măsura în care primiți prin e-mail materiale publicitare din partea noastră, puteți să vă exercitați dreptul de opoziție prin efectuarea unui click pe link-ul primit pe E-Mail și urmând indicațiile ulterioare. Vă rugăm să aveți înțelegere pentru faptul că implementarea refuzului/retragerii dumneavoastră din sistemele noastre s-ar putea să necesite un anume interval de timp și să mai primiți pe durata acestuia în continuare și alte mesaje din partea noastră. Termenul de soluționare al cererii Dvs. va fi de 30 de zile calendaristice. Această perioadă poate fi prelungită cu două luni atunci când este necesar, ținându-se seama de complexitatea și numărul cererilor. Societatea în calitate de operator vă va informa cu privire la orice astfel de prelungire, în termen de o lună de la primirea cererii, prezentând și motivele întârzierii. În măsura în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal aveți astfel drept la informare privind scopurile prelucrării, categoriile datelor cu caracter personal prelucrate, destinatarul acestor  date cu caracter personal, durata stocării, drepturile care vi se cuvin, proveniența datelor cu caracter personal precum și existența unei metode automatizate de luare a deciziilor. Această informare este gratuită.

Sunteți îndreptățit să solicitați rectificarea datelor cu caracter personal eronate sau incomplete care vă privesc. Aveți dreptul să solicitați ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc în măsura în care prelucrarea datelor a avut loc în mod ilicit și nu există obligații juridice de partea noastră care să contravină unei ștergeri.

Sunteți îndreptățit să solicitați restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră, vrând să vă atenționăm asupra faptului că utilizând datele dumneavoastră exclusiv pentru prestarea operațiunilor comerciale nu impune acordul suplimentar al dumneavoastră referitor la primirea de materiale publicitare.

Sunteți îndreptățit să solicitați transmiterea datelor dumneavoastră, pe care ni le-ați pus la dispoziție într-un format bine structurat, uzual și lizibil în mod automatizat. Aveți dreptul la portabilitatea datelor, ceea ce presupune ca datele cu caracter personal să fie transmise de noi direct către un alt operator, în măsura în care va fi posibil din punct de vedere tehnic.

Aveți dreptul să depuneți o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucării Datelor cu Caracter Personal, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania dacă v-au fost încălcate drepturile cuvenite în raport cu protecția datelor.

 1. Modificarea prezentelor informații privind protecția datelor

 Vrând să prezentăm clienților noștri în permanență o ofertă atractivă, ne adaptăm astfel continuu serviciile noastre cerințelor clienților. Din acest motiv pot deveni necesare actualizări ale prezentelor informații privind protecția datelor. De aceea vă recomandăm să vă informați periodic despre modificările din cadrul prezentului site.